Att odla till Salladen

Kategori: Inspo.

Att odla till Salladen

Kategori: Inspo.

Instruktioner:

Du blir sugen på sallad men vill leva så hållbart som möjligt. Kanske blir lite drygt att vänta men här har vi några tips på vad du kan så för att kunna njuta av din sallad.

Men vad har man i en sallad då?

Tomat ’Tiny Tim’

Tomaten ’Tiny Tim’ är en perfekt sort för att använda i salladen. Tiny tim är en liten buskig kruktomat som är extremt lätt att odla och som är väldigt god. Tomaterna blir små och fina och passar därför perfekt in i Salladen.

Gurka ’Bella’ F1

Gurka är ett måste i en sallad och gurkan Bella är en perfekt gurka just till salladen. Bella är en väldigt lättodlad gurkväxt som du lätt kan få frukt på. Gurkan är en slanggurka och får därför långa fina gröna gurkor på upp till 35 cm. En utsökt och passande gurka till Salladen.

Isbergssallat ’Great Lakes 118’

Sallat brukar man ofta ha i en sallad och oftast är det isbergssallat. Denna Isbergssallat är en extremt lättvuxen växt med minimalt underhåll och blir dessutom väldigt god. En färsk och god sallat till Salladen.

Ibland kan det även vara gott att göra en pastasallad av det och kanske till och med lyxa till det med pesto, en pestopasta.

Fler inlägg

Morötter

Morötter

Morot, en utsökt rotfrukt som även är extremt lätt odlad på grund av dess låga underhållning....

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *